Çocuk İstismarcısı Tutuklandı!

Isparta’da küçük yaştaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2013 00:53
Çocuk İstismarcısı Tutuklandı!

Isparta’da küçük yaşta iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 26 yaşındaki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta’daki bir ilköğretim okulunda eğitim – öğrenim gören bir çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı bilgisini alan polis harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen A.U.’yu kıskıvrak yakalayarak, gözaltına aldı.

A.U. hakkında detaylı bir araştırma yapan polis güçleri, şüphelinin bir başka çocuğa daha cinsel istismarda bulunduğunu tespit etti.

2012 yılında küçük yaştaki başka bir kız çocuğunu daha 3 kez istismarda bulunduğu iddia edilen A.U., Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından ‘Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı’ suçundan nedeniyle adliyeye sevk edildi.

Şüpheli A.U.’nun, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum