"Çocuk İstismarına Dur" Demek İçin Pedal Çeviriyorlar

"Çocuk İstismarına Dur" Demek İçin Pedal Çeviriyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2018 09:28
"Çocuk İstismarına Dur" Demek İçin Pedal Çeviriyorlar

Söke'li bisikletçiler çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla 'Çocuğuma Dokunma' bisiklet turu düzenlediler.

Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetlerinin ardından  Söke'li bisikletçiler çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla  'Çocuğuma Dokunma' bisiklet turu düzenlediler.

Çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla 3 Temmuz Salı günü Söke'den hareket eden Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü sporcuları Adem Gümüşsu, Eşref Sarı, Mücahit Avcil ve İbrahim Eröksüz,

bugün öğle saatlerinde Eğirdir'den geçtiler.

Söke’den Isparta- Konya tarafına bisiklet turuna çıkan Grup adına açıklama yapan Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü Başkanı Adem Gümüşsu, son dönemde Türkiye'de sayıları hızla artan cinsel istismar olaylarına karşı artık dur demek için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu:

"Cinsel istismar kime yapılırsa yapılsın suçtur. Fakat kendisini savunamayan çocuk, engelli ve hayvanlara yapılan cinsel istismarın asla bir açıklaması olamaz. Bu bir hastalıktır. Bu suçları işleyen kişilerin sadece cezaevlerine konulması da ceza değildir. Bir an önce gerekli ve caydırıcı cezai yaptırımların hayata geçmesini bekliyoruz. Artık analar babalar ağlamasın." 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.