Çocuk ve Müzik Şenliği Büyük Beğeni Topladı

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından “Çocuk ve Müzik Şenliği” düzenlendi.

Yayınlanma:
Çocuk ve Müzik Şenliği Büyük Beğeni Topladı

Uzman Yıldız Mutlu Yıldız koordinatörlüğünde Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şenliğe, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, KİMER Müdürü Doç. Dr. Ali Yavuz, SDÜ YBEM Müdürü M. Fatih Cebeci ile Merkez müdür yardımcıları Yekta Halıcı ve İbrahim Çetintürk, Isparta ve Burdur’un çeşitli okullarından 130 öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, ailelerin çocuklardan beklentilerinin yüksek olduğunu ve bu devirde çocuk olmanın zor olduğunu dile getirerek bu zorluklara rağmen müzisyen olan Gül Çocuk Korosu üyelerinin ve tüm dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutladı.
SDÜ YBEM Merkez Müdürü M. Fatih Cebeci de yeni dönemde “Gül Çocuk Korosu”na kurumsal bir kimlik kazandıracaklarını; sanatla büyüyen çocukların bu dünyanın en büyük umudu olacağını söyledi ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından Şef Yıldız Mutlu Yıldız yönetiminde “SDÜ Gül Çocuk Korosu”, Şef Hazal Toközlü yönetiminde “Halıkent Anaokulu Elma Şekerleri Korosu”, Şef Ali Osman Yıldız yönetiminde de “Öğretmenler Ortaokulu&Sev Korosu” konserleri sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.