Çocuklar Dağcılık Sporuyla tanıştı...

Yaşama Bağlanıyoruz Yaparak Öğreniyoruz’ projesi kapsamında düzenlenen Dağcılık Eğitimi ve Tanıtımı etkinliğinde çocuklar ve aileleri hoşça vakit geçirdiler.

Yayınlanma:
Çocuklar Dağcılık Sporuyla tanıştı...

Eğirdir’de hayata geçirilen çocuklar ve ailelerin, unutulmaya yüz tutmuş olan çocuk oyunlarını oynamak yerine telefon, tablet, bilgisayarla vakit geçirmelerine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ‘Yaşama Bağlanıyoruz Yaparak Öğreniyoruz’ projesi kapsamında düzenlenen Dağcılık Eğitimi ve Tanıtımı etkinliğinde çocuklar ve aileleri hoşça vakit geçirdiler.

Eğirdir Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Teknoloji Bağımlılığına karşı hayata geçirilen “Yaşama bağlanıyoruz, Yaparak Öğreniyoruz” projesi kapsamında; projeye katılan ailelere dağcılık eğitimi verildi.  Hafta sonu  Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığının destekleri ile İlçemiz Yazla Mahallesinde bulunan ve Komando Okuluna ait Dağcılık Eğitim Alanında düzenlenen etkinliğe katılan aile ve öğrenciler hem dağcılık eğitimi alıp uygulama imkanı buldular hem de cep telefonu, tablet ve bilgisayardan uzak hoşça vakit geçirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.