Çocuklarımız İçin Şenlik Milletimiz İçin Gurur Günü

Çocuklarımız İçin Şenlik Milletimiz İçin Gurur Günü

Yayınlanma:
Çocuklarımız İçin Şenlik Milletimiz İçin Gurur Günü

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu bayram çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür” dedi. 

Vali Günaydın mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı 23 Nisan tarihinin, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edilişinin 98. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Ülkemiz, çocuklarına bayram armağan eden bir ülke olarak, dünyada müstesna bir yer edinmiştir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız dostluk ve kardeşlik mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Bu bayram çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür.

Milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek,  devletimize ve milletimize karşı her türlü tehdit ve saldırıya karşı mücadelemizi sürdürmekten asla geri durmayacağız. Bu görev, hem aziz şehit ve gazilerimize, hem de çocuklarımıza olan borcumuz ve sorumluluğumuzdur.

Yarınlarımızın mimarları olacak çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak, her alanda kendilerini geliştirmeleri için devletimiz her türlü imkânı sağlamaktadır.   

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, geçmişten günümüze vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklarımıza huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum