Çocuklarımız Sosyal Bütünlük ve Beraberliği Yaşadılar

Çocuklarımız Sosyal Bütünlük ve Beraberliği Yaşadılar

Yayınlanma:
Çocuklarımız Sosyal Bütünlük ve Beraberliği Yaşadılar

Isparta Belediyesince Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali sona erdi. Üç gün süren festivalin tamamlanmasıyla çocuklar ve aileleri Gökkubbe’den mutlu bir şekilde ayrıldı. Mutlu Çocuk Festivalinin ardından değerlendirmelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, festival boyunca çocukların keyifli saatler geçirdiğini ve bundan dolayı da kendisinin memnuniyet duyduğunu belirtirken, “Çocukların kimlik ve kişilikleri oyunla gelişir. Çocuklarımız burada sosyal bütünlük ve beraberliği de yaşadılar” dedi. 

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde üç gün süren Mutlu Çocuk Festivalinde müzik aktiviteleri, masal parkı, uçurtma atölyesi, yüz boyama, balon park, şişme oyun alanları, palyaço, maskotlar, sihirbaz, hamur atölyesi, çizgi karakterler, sokak oyunları, kum boyama, kukla tiyatrosu, uzay çadırında çocuklar gönüllerince eğlendi. Yine Isparta Belediyesinin Ismek takı tasarımı, ebru sanatı, resim, pastacılık kursuda festivalde çocuklarla buluştu. 

Festival boyunca çocuklar gönüllerince eğlendi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte çocuklarla ve aileleriyle bire bir ilgilendi.  Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın festivalin son gününde değerlendirmelerde bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üç günlük etkinlik düzenlediklerini hatırlatan Başkan Günaydın, “Çocuklarımız sevinsin, bayram heyecanını yaşasınlar arzusunda bulunduk. Yüce Atatürk’ün Türk Milleti ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramımız coşkuyla kutlansın, çocuklarımız eğlensin istedik. Çocukların kimlik ve kişilikleri oyunla gelişir. Çocuğun oynaması gerekir. Bizde bundan hareketle çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Burada geleceğin oluşumu var. Çocuklarımızın, velileri ile gelerek çok eğlendiklerini gördük. Çok yoğun bir katılım oldu. Çocuklarımız burada sosyal beraberlik ve bütünlüğü de yaşadılar. Gökkubbe altında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı en iyi şekilde kutlandı. Çocuklarımızla bu güzelliği bende tattım, mutluluk duydum. İnşallah bu çocuklarımız geleceğin teminatı olacak. Cumhuriyetin ve özgürlüğün, güzelliğin, vatanseverliğin en güzelini yaşıyorlar. Çocuklarımızı seviyoruz, vatanımıza milletimize sahip çıkıyorlar, sahip çıkacaklar. Bu kutlamalar milletimize memleketimize hayırlı olması temennilerinde bulunuyorum” dedi.

Festivale çocuklarıyla birlikte katılan aileleri de Isparta Belediyesine ve Başkan Günaydın’a böyle bir etkinliği düzenlemesinden dolayı teşekkür ederken, etkinliklerin devamını beklediklerini kaydettiler. Veliler, “Çok güzel bir etkinlik. Ailelerin, çocuklarını getirebilecekleri çok güzel bir yer oldu. Belediyemizin güzel etkinlikleri var. Çocuklarımız bu mutlu günde eğleniyorlar. Torunumla geldim, onunla kaliteli vakit geçirdim. Yusuf Ziya Günaydın başkanımıza böyle bir etkinliği bizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim. Gökkubbe ayrı bir güzel. Başkanımızın çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, başkanımızı seviyoruz. Çocuğum burayı çok seviyor, her sene geliyoruz. Mutluyuz, çok memnunum. Çocuğumu geçen yıl ve bu yıl da getirdim. Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum. Isparta Belediyemizin yaptığı bu faaliyetleri takdirle karşılıyoruz. Isparta’mıza yakışır bir etkinlik. Çocuklarımız eğleniyor. Eğitici çeşitli faaliyetlerde bulunuyorlar. Hoşça vakit geçiriyorlar” şeklinde görüşlerini belirtirken, çocuklarda  “Başkanımıza teşekkür ederiz. Güzel etkinlikler oldu. Her türlü faaliyetten faydalanma fırsatı buldum. Bu etkinliklerin devamı gelsin. Benim için çok güzel şeyler getirmişler, Başkan amcama çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundular.   

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.