Çocukların Masal Diyarı Soobe IYAŞPARK’ta!

2012 yılından bu yana birbirinden renkli sayısız tasarımlara imza atan, birbirinden farklı zengin konsept çeşitliliğiyle çocukların kıyafetlerine renk getiren, Türkiye’nin bebek ve çocuk giyim markası SOOBE 15 Kasım’dan itibaren Iyaşpark AVM’de.

Yayınlanma:
Çocukların Masal Diyarı Soobe IYAŞPARK’ta!

0-12 yaş arası çocukların tüm ihtiyaçlarına yönelik kurulan ve Türkiye’de üretilen SOOBE; fonksiyonel, şık ve modaya uygun ve kaliteli ürünleri ve herkesin ulaşabileceği uygun fiyat politikasıyla tüm çocuklara ulaşacağı adres artık Iyaşpark olacak.

SOOBE, çocukların renkli ve neşeli dünyalarına binlerce çeşit ürünüyle enerji taşırken, kendi seçimlerini ve beğenilerini dile getiren, rengârenk dünyalarını dışa vuran bir neslin oluşumuna yardımcı olacak, çeşitli yaş guruplarına hitap eden ve 3000 farklı modelden oluşan 3 farklı koleksiyon hazırlamakta.Isparta ve bölge halkı 15 Kasım tarihinden itibaren tüm SOOBE koleksiyonlarını Iyaşpark AVM’de çok çok ekonominik şartlarda bulabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.