Çocuklarınızı Sevgisiz Bırakmayın!

Çocuklarınızı Sevgisiz Bırakmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 10:12
Çocuklarınızı Sevgisiz Bırakmayın!

Yeşilay Isparta Şubesi Eğitim Başkanı ve Sosyolog Ahmet Aydın, uyuşturucu kullanımının çocuk yaşlara kadar inmesinin en büyük sebebinin sevgisizlik olduğunu belirterek, “Her daim onu sevdiğinizi hissettirin. Sevgisiz kalan çocuk, kötü alışkanlıklara yönelir” dedi. 

Yeşilay Isparta Şubesi, Genel Merkezi tarafından başlatılan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Bu eğitimlerin birisi de geçtiğimiz günlerde Gürkan İmam – Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Okul Yönetimi tarafından konferans için okula davet edilen Yeşilay Isparta Şubesi Eğitim Başkanı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sosyolog Ahmet Aydın tarafından, öğrenci velilerine yönelik ‘Uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığının getirdiği tehlikeler’ konulu konferans verdi. 

AYDIN; “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE 

EĞİTİM PROGRAMINI BAŞLATTIK” 

Yeşilay olarak Genel Merkez düzeyince başlatılan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında eğitim, savunma ve çeşitli kurum ve kuruluşlarla bağımlılıkla mücadelede işbirliği protokolü imzalandığını ifade eden Yeşilay Isparta Şubesi Eğitim Başkanı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sosyolog Ahmet Aydın, söz konusu programın uygulayıcı eğitimlerinin devam ettiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.