ÇOGEP Projesi Meyvesini Veriyor

Isparta Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP ‘Onlara Geleceğini Hediye Et’ projesi kapsamında yürütülen faaliyetler kendisini göstermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2014 15:02
ÇOGEP Projesi Meyvesini Veriyor

Proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış veya diğer dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksullukların azaltılmasını amaçlayan proje meyvesini vermeye başladı.

“ÇOGEP” projesi kapsamında dezavantajlı gruplar içerisinde yer alan ve kendilerine ulaşılan ilkokul çağındaki çocuklara sahne sanatı ve drama dersi aldırılarak bir tiyatro gösterisi hazırlandı.

“Bir Varmış Bir Yokmuş” ve “Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro gösterileri Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümünün kutlandığı hafta içerisinde Belediye Kültür Sinemasında sahnelendi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu her iki tiyatro gösterisi büyük beğeni kazandı.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum