Çok Büyük Ahlaksızlık

Çok Büyük Ahlaksızlık

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2015 12:38
Çok Büyük Ahlaksızlık

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, Senir Belediyesinin resmi hizmet aracının seçim otobüsü gibi kaplanmasını “resmi aracın AKP’nin seçim otobüsü gibi kullanılması çok büyük ahlaksızlık, çok büyük ayıp” diyerek eleştirdi ve konu ile ilgili kamu kurumlarını göreve çağırdı.

Senir Belediyesinin servis aracının seçim otobüsü gibi kaplanmasına CHP Milletvekili Aday adatı Vedat Şenol tepki gösterdi. Konu ile ilgili basına yansıyan haberlere inanamadığını söyleyen Şenol “AKP’nin Senir Belde Belediyesinin resmi aracının AKP’nin seçim otobüsü gibi kullanılması çok büyük ahlaksızlık, çok büyük ayıp. Kamu araçlarının siyasi partilerin seçim aracı gibi kullanılması aynı zamanda büyük suç. Valiliğimize çağrıda bulunuyorum, emniyete cumhuriyet savcılığına da basın aracılığı ile suç duyurusunda bulunuyorum” dedi.

Seçim kanunu çerçevesinde yapılanın yasal bir suç olduğunu belirten Şenol açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Kamunun araçlarının böyle işlerde kullanılması en büyük suçtur. Seçim yasaklarının en başında gelir. İnsanlarımızı da aptal yerine koyup bir beldede oturanların tamamına hizmet vermesi gereken bir belediye böyle bir uygulama yapıyorsa eğer bununda karşılığının olması gerekiyor. Esefle kınıyorum ve gereğinin yapılması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çağrıda bulunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum