Çok Ciddi Manada Aciz Kaldılar!

Bu şok sözler Milletvekili Sadi Bilgiç’e ait. Bilgiç SGK başta olmak üzere tüm kurumları uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2011 15:06
Çok Ciddi Manada Aciz Kaldılar!

Isparta Valiliği’ne verilen kalite belgesinin tanıtım toplantısına katılan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, tüm kurumların teknik donanım ve personel yönetimi bakımından, çağı yakalaması gerektiğini belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmasının bir bölümünde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Salih İlhan’ı, davetliler arasında arayan Milletvekili Bilgiç, Torba Yasa’nın uygulanırlığında ve vatandaşa hizmet verilmesi noktasında kurumun ciddi manada aciz kaldığını söyledi. Bilgiç, “SGK İl Müdürüm burada mı, Salih Bey….Göremiyorum ama en büyük sıkıntılardan bir tanesi şu. Biz bir barış yasası, kamuoyunda bilinen adıyla Torba Yasa çıkardık. Bu çerçevede sadece Isparta için söylemiyorum ama bütün illerimizde bilhassa SGK’larımız, vatandaşa hizmet verilmesi noktasında çok ciddi manada aciz kaldılar” dedi.

YENİ DÖNEM BAŞLAYACAK

Milletvekili Bilgiç, bu durumdan hareketle tüm kurumlarda ciddi bir çalışma döneminin başlayacağının işaretlerini verdi. Bilgiç, “Hem insan alt yapısının hem de teknik kapasitenin artırılması da beraberinde geliyor. Arkadaşlarımızın da bu konuda başarılı olabilmeleri için biz de siyaseten yapabileceğimiz her ne varsa, hizmetinizde olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.