Çok Gezen Recep Özel Gölbaşı'na Gitti Mi?

İlk kez Ajans32'nin gündeme getirdiği Gölbaşı Köyü'ndeki su dramı MHP'nin gündemine girdi. İl Başkanı İsa Yalçın, "çok dolaşan milletvekili Özel acaba Gölbaşı köyüne de gitti mi?" diye sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2013 11:22
Çok Gezen Recep Özel Gölbaşı'na Gitti Mi?

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, açıklamasında "AKP 10 Yıl 7 Aydır iktidarda bulunmaktadır, ekonomik sosyal ve siyasi anlamda ülkemiz AKP iktidarında çökmüştür, ülkemizin sorunları artarak büyümektedir, Isparta’mızda da duyarsız siyaset yapan adeta sorunlar karşısında üç maymun siyaseti yapan görmeyen, duymayan, konuşmayan iktidar partisi yöneticileri sadece bize saldırarak göz boyamaya çalışmaktadırlar, çok gezen çok dolaşan milletvekili recep özel acaba Gönen ilçemize bağlı Gölbaşı köyüne de gitti mi acaba köyün elektrikleri kesik sular akmıyor ve Gölbaşı köyü muhtarı Şevket Avşar istifa ediyor kimsenin sesi çıkmıyor, AKP milletvekilleri Isparta’da yapılan hizmetleri karalamak yerine vatandaşın sorunlarını çözmeye çalışsınlar , geze geze değil sorunları çöze çöze gitmeniz gerekir, buradan sizlerin aracılığınızla gölbaşında yaşanan drama yetkililerden çözüm bekliyoruz" dedi.

GÖLBAŞI'NDA NELER OLMUŞTU... (Aşağıdaki Linkleri tıklayarak konuya ilişkin önceki haberlerimizi okuyup, videolarını izleyebilirsiniz)

CAMİYİ SATIŞA ÇIKARDILAR 

SATILIK CAMİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum