Çok Rahat Kazanacağız

CHP’de Isparta İl Genel Meclisi Üyeliği için iki isim daha aday oldu. CHP İl Başkanı Vedat Şenol, belediye seçimini çok rahat kazanacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 09:51
Çok Rahat Kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 30 Mart yerel seçimlerinde Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliği için Mustafa Yıldız ve Hakkı Kutulay’dan sonra Ali Hürkıvılcım ve Tülin Kanaç da Meclis Üyeliği için aday oldu.

Seçim çalışmalarını değerlendiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, şu ana kadar üç mahallede düğün salonunda seçmenle buluştuklarını belirterek, “Anadolu, Zafer ve Halıkent mahallelerinde toplantı yaptık. Yoğun bir katılım sağlandı. Adayımız Lütfü Çakmakçı hocamız vatandaşın sorularını yanıtladı projelerini anlattı.

Esnaf ziyaretlerimizi tüm hızıyla devam ediyor. Kadın Kollarımız haftanın 7 günü mahallelerde toplantı yapıyor. Bir gününü de ev toplantılarına ayırıyorlar. Sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri sürüyor. Esnafın adayımıza yoğun bir teveccühü var. Özellikle esnaf belediyeden uzun süredir hizmet alamadıkları görüşünde.

ITKM çevresindeki esnaf belediyeye çok öfkeli. CHP, Isparta belediyesini çok rahat kazanacak. MHP ve AKP’nin yıpranmışlığını vatandaş nezdinde görüyoruz. ‘Bundan önce ne yaptılarsa bundan sonrada aynısı yapacaklar’ görüşü hâkim. CHP yanında esen müthiş bir rüzgâr var. Isparta halkı CHP’yi tercih ettiğinde 5 yıl içinde Isparta’nın gelişmiş modern iller arasına gireceğini görecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum