Çok Şaşıracaksınız!

DSP'den aday oldu... Rakı kadehli afiş yüzünden partisinin dahi tepkisini çekti... Partisinden istifa etti... Adaylıktan çekildi... Son dakika hangi partiye oy vereceğini açıkladı... O partiye çok şaşıracaksınız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2015 21:19
Çok Şaşıracaksınız!

AJANS32 ÖZEL / GÜNÜN EN İLGİNÇ HABERİ

DSP birinci sıra milletvekili adayı iken elinde rakı kadehi ile çektirdiği fotoğrafı seçim afişi yapan Mustafa Nihat Önal, son dakika hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

Önal, hangi partiye neden oy vermeyeceğini de açıkladığı sosyal medya paylaşımında Saadet Partisi'ne oy vereceğini ifade etti.

BİR GARİP SEÇİM AFİŞİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

İŞTE O PAYLAŞIM

"Sevgili canlar, yarın çok önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçimin iki yanı var: TC ya yıkılacak, ya devam edecek. Ben devam etmesinden yanayım.DSP Isparta 1.sıra milletvekili adayı olarak girdiğim seçim sürecinde, benimle ilgili yerel ve ulusal basında yayımlanan bir afişle ilgili, partimin, partili arkadaşlarımın ve beni sevenlerin yargısız infaz sonucu mağdur olmalarını önlemek amacı ile milletvekili adaylığından çekildim.

Adaylıktan çekilmem, benim siyasi düşüncelerimde hiç bir değişikliğe neden olmamakla birlikte, bu ülkenin kurtuluşunun halâ DSP'nin meclise girmesi ile gerçekleşeceğini düşüncemin değişmemesine rağmen; kişisel olarak "KÜRESEL DÜŞÜN, YÖRESEL DAVRAN" felsefem gereği bugün, seçim çevrem ISPARTA ile ilgili bir durum değerlendirmesi yaptım.

Ben sol görüşlü ve devrimci birisi olarak, siyasi düşüncem gereği zaten AKP'ye ve CHP'ye oy veremem..

Vatan Partisi benim saygıyla andığım Deniz Gezmişleri idam eden darbeci zihniyeti partiye doldurduğu için VP'ye de oy veremem.

DSP'li olmama rağmen son güne kadar bekleyip DSP olarak hiç şansımızın olmadığını da analiz ettim.

Geriye MHP ile HDP kalıyor.MHP bazı düşüncelerinden ödün vermeyen dik duruşuyla kitlelerin sempatisini kazanmıştır ve zaten Isparta'da güçlüdür.Bu yönüyle MHP'nin benim oyuma ihtiyacı yoktur.

HDP'ye gelince, Türkiye'ye son dönemdeki bakış açısıyla şu an bana siyasi olarak en yakın parti olarak gözükse de, yukarıda bahsettiğim YÖRESEL DAVRANIŞ gereği sadece bana ait olan 1(bir) oyun boşa gitmemesi için; düşünceleriyle hiç bir ortak yönüm olmayan partisine rağmen, milli ve insani boyutta aynı şeyleri düşündüğümüze inandığım ,ülkemize ve Isparta'mıza mevcut adaylardan daha iyi ve daha çok hizmet edeceğine inandığım Saadet Partisi Isparta Milletvekili Adayı Sayın Cevat GENCAY'a oy vereceğimin bilinmesini partili ve partisiz dost, arkadaş ve kamuoyuyla paylaşıyorum"






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum