Çok Sayıda Araç Yolda Kaldı, Otobüs Seferleri Askıya Alındı!

Isparta - Afyonkarahisar Karayolu'nda kar yağışı sonrası zeminin kaygan olması sebebiyle çok sayıda araç yolda kalınca, emniyet harekete geçti. Afyonkarahisar Karayolu'ndaki otobüs seferleri emniyet tarafından askıya alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2013 16:53
Çok Sayıda Araç Yolda Kaldı, Otobüs Seferleri Askıya Alındı!

Kış aylarında alışılmışın dışında bir yıl geçiren Isparta’ya yılın ilk karı dün gece yarısı düştü.
Isparta’da etkili olan kar yağışı ara ara devam ederken yollarda meydana gelen tutmalar sebebiyle çok sayıda araç yolda kaldı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin aldığı bilgilere göre bu saat itibariyle Isparta Afyonkarahisar Karayolu’nda çok sayıda araç yolda kaldı.
Bir aracın yoldan çıkmak suretiyle kaydığı belirtilirken, söz konusu karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Afyonkarahisar Karayolu’nda etkili olan kar yağışının beyaz felakete dönüşmemesi için çeşitli güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bulunan otobüsler için de kentteki kar yapışı ile ilgili alınan tedbirler duyruldu.
Bu tedbirler doğrultusunda herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için çalışan Isparta Emniyet Müdürlüğü, Isparta – İstanbul, Isparta – İzmir, Isparta – Afyonkarahisar, Isparta – Denizli seferlerini yapan otobüslerin otogardan çıkışlarını durdurdu.

Vatandaşların güvenli şekilde seyahat etmeleri için çalışan emniyet güçleri, Karayolları Müdürlüğü ekiplerinin yolda temizleme çalışması yapmasının ardından rötar yapan otobüslerin otogardan çıkışlarını sağlayacak.

Ayrıca kentteki kar yağışı ara ara da olsa etkisini sürdürürken, belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına start verdi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ