Çöp Konteynırları Elden Geçiyor

Yaklaşan yaz mevsimi öncesi Isparta'nın cadde ve sokakları da makyajdan geçiriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2012 13:00
Çöp Konteynırları Elden Geçiyor

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelindeki 4 binin üzerindeki çöp konteynırlarını bakıma aldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla gerçekleştirilen bakım çalışmaları kapsamında şehir genelinde bulunan tüm çöp konteynırları yerinde elden geçiriliyor.

Bu kapsamda konteynırların üzerindeki boyalar kazınıyor ardından astar boyası atılıyor. Yine konteynırlar üzerine ‘Isparta Belediyesi, Temizlik Uygarlıktır’ sloganıyla çevreye olan duyarlılık bilinci oluşturulmaya çalışılıyor.

Belediye ayrıca yine konteynırların dış yüzey cephelerini gül motifleriyle beziyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha temiz bir Isparta hedefine ulaşmak için büyük bir çaba harcadıklarını söylerken, bu kapsamda şehrin temizliği noktasında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin haftanın yedi günü 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı.

Şehrin temizliğinin yanı sıra, havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynırlarının bakımlarına da başlandığını söyleyerek, bu kapsamda şehir genelinde bulunan 4 binin üzerindeki tüm konteynırların tek tek elden geçirildiğini belirtti.

Bütün konteynırların boyandığını dile getiren Başkan Günaydın, kullanılamayacak olan konteynırların da yenileri ile değiştirildiğine dikkat çekerek, “Halkımızın daha sağlıklı ve daha güzel bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.