Coşar'dan Büyük Buluşma

CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar Halı Sarayı Düğün salonunda düzenlediği toplantıda partililerle buluştu. Coşar, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2015 13:37
Coşar'dan Büyük Buluşma

‘Birleşirsek Isparta Coşar’ sloganı ile yola çıkan Süleyman Coşar toplantıda yaptığı konuşmada da birliktelik vurgusu yaparak “bugün burada benim için değil, partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız için toplandık. Çünkü CHP’deki hiçbir arkadaş birbiri ile milletvekilliği yarışına girmez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Süleyman Coşar Halı Sarayı düğün salonunda yapılan birliktelik şöleninde partililerle buluştu.

Süleyman Coşar’ın toplantısında salonu dolduran çok sayıda partilinin yanı sıra diğer aday adayları da katıldı. Saygı duruşu ve öğretmen marşının okunması ile başlayan toplantı da konuşan Süleyman Coşar’ın ‘Birleşirsek Isparta Coşar’ sloganı ile yola çıktığına dikkat çekildi.



YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ
Coşar toplantıda yaptığı konuşmada “bugün burada bütün CHP Milletvekili aday adayları için toplandık. Çünkü biz bir yarış içinde değiliz. Seçimin bir formalitesi olarak aday adayı olduk. Yapılacak olan vatana ve millete hizmet mücadelesidir. Başvuru yapan tüm CHP milletvekili aday adayları yarın aynı yolda seçim sürecinde omuz omuza çalışacağız” dedi. Süleyman Coşar meclise Isparta’nın sesini ve öfkesini taşımak için aday adayı olduğunu söyledi.



MİLLETVEKİLLİĞİ MAAŞINI EVE GÖTÜRMEYECEĞİM
Süleyman Coşar milletvekili olması halinde aldığı maaşı evine götürmeyeceğini söyleyerek “şerefim üzerine yemin ediyorum. Milletvekili olursam aldığım maaşı evime götüremeyeceğim. Çünkü bizim için milletvekilliği halkın verdiği yetki ile sınıf atlamak olmamalı. Milletvekilliği maaşımı öğrencilere burs olarak dağıtmaya söz veriyorum. Bunu da buradaki yönetici arkadaşların kontrolünde yapacağız. Ay başında bana getir maaşını şu öğrencilere burs vereceğiz diyecekler” şeklinde konuştu.



PIRIL PIRIL BİR LİSTE YAPALIM
Çıkarılacak milletvekili aday listesinin seçim başarısı açısından önem taşıdığını belirten Coşar “bizim kimliğimiz zaaflarımızın önündedir. Bu dönem pırıl pırıl arkadaşlardan oluşan bir milletvekili aday listesi çıkarmalıyız. Çünkü köyler boşaldı, halk yoksullukla boğuşuyor. Ama bakıyoruz Türkiye haritasına, Anadolu’nun en yoksul bölgeleri sarı, sahiller ise kırmızı. Biz buna karşı hem yoksul hem de iktidardan yana olan halkımızı kucaklamalıyız. Bütün milletvekili aday adayı arkadaşlarımın benden daha başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.



DİĞER ADAY ADAYLARINA DA SÖZ VERİLDİ
CHP Milletvekili aday adayı Süleyman Coşar örnek bir davranış sergileyerek kendisinden sonra toplantıya katılan diğer milletvekili aday adaylarına da söz hakkı verdi. Coşar’ın ardından kürsüye gelen diğer milletvekili aday adayları da birliktelik vurgusu yaparak aday listesinde yer alıp almamalarına bakmadan çalışma sözü verdiler. Coşar’ın toplantısı şiirler ve şarkılar söylenerek devam etti.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum