Coşar'dan Gençlere Anlamlı Mesaj

Süleyman Coşar Gönen Gençlik Spor Kulübü kaptanına futbol topu hediye ederek “gençlerimiz uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar yerine sporla ilgilenmeli" mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2015 18:12
Coşar'dan Gençlere Anlamlı Mesaj

Gönen Köy Enstitüsü mezunu olması nedeniyle Gönen’i ikinci vatanı olarak gördüğünü söyleyen Süleyman Coşar Gönen Gençlik Spor Kulübü kaptanına futbol topu hediye ederek “gençlerimiz uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar yerine sporla ilgilenmeli, sanatla ilgilenmeli. Sizler büyük önder Atatürk’ün görev verdiği, bizim geleceğimizin teminatı olan kişilersiniz” dedi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar ikinci vatanı olarak gördüğü Gönen’de ikinci toplantısını yaptı. İlçedeki bir pastanede gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar salona sığmadı. Süleyman Coşar toplantı öncesinde Kasap Mahallesi Muhtarına CHP rozeti taktı. 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyetin oylanacağını söyleyen CHP Milletvekili Aday adayı Süleyman Coşar “biz CHP’ye değil cumhuriyete oy istiyoruz. Çünkü yapılacak seçimde cumhuriyet oylanacak” dedi. Dinleyicilerinde katkı yaptığı toplantı iki saten uzun sürdü. Toplantıya katılan Gönen Gençlik Spor Kulübü takım kaptanına futbol topu hediye eden Coşar “gençlerimiz uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar yerine sporla ilgilenmeli, sanatla ilgilenmeli. Sizler büyük önder Atatürk’ün görev verdiği, bizim geleceğimizin teminatı olan kişilersiniz” diyerek kendisinin de 13 yıl futbol oynadığını söyledi.



Süleyman Coşar, Gönen’in kendisinin hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyerek “bizler Gönen Köy Enstitüsünde çiftçi, sağlıkçı, inşaatçı, öğretmen gibi birçok alanda eğitimler aldık ve donanımlı bir şekilde okullardan mezun edildik. Bugün ise eğitim sistemi öğrencileri normal bilgilerle bile donatamıyor. Sistemin birçok noktasındaki aksaklıkların ve hataların sebebi eğitim sisteminden kaynaklı. Yeniden köy enstitülerinde yetiştirildiği öğrencileri donanımlı bir şekilde okullardan mezun etmenin yolunu açmak için sizlerden destek istiyoruz” dedi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum