Coşkuner, CHP’yi özetledi: ‘Parti Elitleşiyor’

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2 dönem milletvekili yapan ve daha sonra köşeye çekilen Mevlüt Coşkuner, partinin son tablosunu gözler önüne serdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 17:22
Coşkuner, CHP’yi özetledi: ‘Parti Elitleşiyor’

CHP Şarkikaraağaç ilçe kongresinde söz alan CHP eski milletvekili Mevlüt Çoşkuner “Ben ameliyattan aylarca kaçtım. Hasta yatağımda arkadaşlarıma toparlanın bu seçime mutlak girmeliyiz talimatını vermiştim” dedi.

CHP’nin ilçe kongrelerini tek tek takip eden Çoşkuner her kongre de yaptığı sert konuşmalarına bir yenisini daha ekleyerek:

”Önceki kongrelerde neler söylediysem bu günde hepsinin arkasındayım. Oyların yükselmesi rehavetine kapılıp meydanı diğer kesimlere bırakmamalıyız. CHP 1923’de Mustafa Kemal’in gördüğü tablodan ileri gidememiş durumda görülüyor. Ben il başkanı ilçe başkanı olacak değilim. Ancak ekibimi yeniden kuracak duruma getirdiğimde elimi yeniden taşın altına koyacağım. Keçiborlu kongresinde o günkü konuşmaların etkili olduğunu gördüm ve sevimdim. Bizler artık tartışma değil bilim felsefe üreten bir parti olmalıyız. CHP her geçen yıl elitleşmeye başlıyor. CHP Elit tabaka olmaktan kurtulup halka inmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum