Coşkuner Barida Hotels'e Hayran Kaldı

CHP Isparta eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner Barida oteli gezdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2012 22:02
Coşkuner Barida Hotels'e Hayran Kaldı

CHP Isparta eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner Barida oteli gezdi. Otelin sahibi Sami Öngör’ün misafiri olarak işletmeyi gezen Millevtekili Coşkuner, izlenimlerini soran gazetecilere ‘Şoktayım arkadaşlar, tek kelime ile mükemmel, harika olmuş’ dedi.

Önceki gün akşam beraberinde gazeteciler ile birlikte Barida otele giden ve burada otel sahibi Sami Öngör tarafından karşılanan coşkuner, otelin 12. katında bir süre dinlendikten sonra otel hakkında bilgi aldı ve otelin tüm birimlerini tek tek dolaşarak yerinde gördü.

Coşkuner çıkışta gazetecilerin otelle ilgili görüşlerini sorduğunda şunları söyledi. “Arkadaşlar söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum gerçekten şoktayım, mükembel, harika bir otel olmuş. Ispartamıza böylesine devasa beş yıldızlı bir otel kazandırdığı için öncelikle, otelin değerli işletmecisi, hemşehrimiz sayın sami Öngör kardeşimize hem teşekkür ediyorum hemde kutluyorum. Isparta’nın çehresini değiştiren, yüzümüzü ağartan bu yatırıma bende dahil herkesin sahip çıkmasını istiyorum. Yerli ve yabancı kim olursa olsun ilimize gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile gidebilecekleri bir tesisin olması fevkalede güzel bir şey, bu yatırımın kıymetini bilmeliyiz, her babayiğidin yapabileceği birşey değil, sami kardeşimiz büyük bir risk almıştır ve tasarruflarını kendi memleketine yatırım yaparak göstermiştir. Birkez daha kutluyor, bu işletmenin uzun yıllar ilimize hizmet vermesini diliyorum. dedi.

Otel işletmecisi Sami Öngör’de Milletvekili Coşkuner’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Bu işletmeyi ilimize kazandırdığım için hiçbir zaman pişmanlık yaşamadım ve yaşamayacağımda, sizin gibi değerli insanların olumlu düşünceleri, katkıları olduğu müddetce bu işletmenin başarılı olacağına inanıyorum. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğe teşekkür ediyorum”‘ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.