Coşkuner ve Öner'i Barıştırma Gibi Bir Derdim Yok

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hafta sonu gerçekleştirilen İl Kongresinde Başkanlığa seçilen Vedat Şenol, gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2012 17:19
Coşkuner ve Öner'i Barıştırma Gibi Bir Derdim Yok

Partinin eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner ile mevcut Milletvekili Ali Haydar Öner arasında yaşanan gerginliğe de değinen Şenol, “Mevlüt bey ve Ali Haydar beyi barıştırmak gibi bir derdim yok. Kişiler üzerine politika yapılmamalı” dedi.

KAZANAN PARTİ OLDU

CHP yakışır kongre gerçekleşti, bu yarışta kazanan parti oldu diyan Senol; '5 yıl il başkanlığı görevini yürüten Yusuf Erdoğan arkadaşımıza teşekkür ederiz. Isparta ve Türkiye zor günlerden geçiyor bunun farkındayız. Genç ve dinamik yönetim oluşturduk. Önümüzde yerel seçimler var. CHP gerek Belediye Başkanlığında gerekse diğer yönetimlerde söz sahibi olacak. Bunun için örgütümüz çalışmalarına başladı. 10 senedir iktidarda olan AK Parti Isparta’ya bir şey yapmadı. Süleyman Demirel Havalimanı atıl durumda. Tren seferleri durdu. OSB yatarım için bekliyor. Bom boş duruyor. Var gücümüz ile çalışacağız. Önce disiplin sonra birlik ve beraberlik içinde ayaklara gideceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile görüşeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.