Çözüm Beklemek Yerine Yerel Adımlar Atmak Gerek

Çözüm Beklemek Yerine Yerel Adımlar Atmak Gerek

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2017 13:41
Çözüm Beklemek Yerine Yerel Adımlar Atmak Gerek

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta esnafının ekonomik anlamıda sıkıntı içerisinde olduğunun altını çizdi. Belediye'nin destekleriyle yapılan 1.Gökkubbe Esnaf İndirim ve Alışveriş Günleri'nin açılışında konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Türkiye'nin çok önemli sorunlarla boğuşurken bazı sorunların çözümü için Ankara'dan çözüm beklenmemesi gerektiğini ifade etti.

Yalçın, "Esnafımızın sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Ama Türkiye çok önemli sorunlarla uğraşıyor. Özellikle dış politikada nokta ile virgüle kadar indirgenmiş çok net çizgilerin çekildiği bir dönemde Ankara'dan bir takım şeyleri bekleyerek zaman kaybetmemeliyiz. Yerel bazda bazı projelerin gerçekleştirilmesi gerekiyordu. İlk olarak Kunduracılar Sitesi esnafımıza yönelik hatırlatma ve farkındalık yaratma anlamında bir proje hazırlandı.

O projenin iyi sonuçlarını aldık. Ticaret arttı, Isparta'nın böyle bir değeri olduğunu gördük. Burada yerel ürünlerimiz ile ilgili fuar organizasyonu yapıyoruz. Isparta en azından kendi havzası içerisinde ekonomisini canlandıracak önemli bir adım atmış olacaktır. Birlik ve beraberlik zamanıdır. Hepimiz birarada olmamız gerekiyor" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.