Çözüm Odaklı Çalışma Vurgusu

Çözüm Odaklı Çalışma Vurgusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2015 17:30
Çözüm Odaklı Çalışma Vurgusu

Isparta Genç İş Adamları Derneği(IGİAD); Isparta’daki İş Adamları Dernekleri üyelerine ekonomi semineri düzenledi.

IGİAD’ın ; "Türkiye ve Dünya Ekonomik Beklentileri ve Risk Yönetimi" konulu seminer Barida hotels’de düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu Seminere Isparta Genç İş adamları Yönetici ve üyelerinin yanı sıra;
Isparta Ticaret Odası(ITSO),
Isparta SMMM Odası,
Isparta Girişimci Sanayi İş adamları derneği (IGSİAD),
MÜSİAD Isparta Şubesi,
Isparta Bİrleşik İş Adamları Derneği(ISBİAD),
Tümsiad Isparta Şubesi,
Yalvaç Genç İş adamları Derneği(YALGİAD),
Eğirdir Genç İş adamları Derneği (EGİAD)
Başkanları ,yönetim kurulları ve üyeleri katıldı.

Seminer, IGİAD Yönetim kurulu başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan‘ın konuşması ile başladı. Gökdoğan konuşmasında;  "Bildiğimiz üzere günümüz ticaret kuralları sürekli değişiyor; bu kurallar içinde işimizi yürütmek ve geliştirmek gün geçtikçe zorlaşıyor ve dikkat etmek zorunda olduğumuz bir çok ekonomik değişkenle mücadele ediyoruz. Bu değişkenlerin içinde en çok dikkat edilmesi gereken başlık ise para piyasalarını oluşturuyor. ABD’ den gelecek en küçük bir veri kurlarda dalgalanmaya, faiz oranlarında değişime adeta kelebek etkisiyle, tüm dünyanın rengini ve algısını değiştirebiliyor; reel sektörün istikrarı ise bu piyasalardan gelecek haberlere bağlı kalıyor. İşte bu sebeple biz reel sektör temsilcileri sıkı bir şekilde para piyasalarını takip etmek zorunda kalıyoruz, bugünkü seminerimizin bu konuda bize yardımcı olacağına inanıyorum.

STK’LAR ISPARTA İÇİN BİRLİK OLMALI, ORTAK ÇALIŞMALI:
Son olarak; hem ülkemiz hem Ispartamız için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu bu günlerde iş dünyasının birbirinden değerli dernekleriyle bir arada olmak çok anlamlı. Bu birlik ve beraberlik her alanda işbirliği içinde devam etmeli, biz STK’lar olarak Ispartamız için sivil insiyatif platformu oluşturup ülkemiz ve Ispartamız için faydalı olmak adına organize olup var gücümüzle çözüm odaklı çalışmalıyız. Bu buluşmanın STK’lar olarak daha sonra yapacağımız çalışmalara vesile olmasını diler saygılarımı sunarım.” şeklinde ifade etti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı konuşmasında;  ”İş hayatına yönelik sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren bu tür seminerleri her zaman destekleyeceklerini belirtti.”
BAŞDEĞİRMEN, yeni dönemde teşvik sisteminde önemli değişikler olacağını vurgulayarak, Isparta’nın bundan etkin biçimde faydalanması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

ALB Menkul Genel Müdürü ve ekonomist ler Volkan Kuğucuk ile Behçet Türkeş’in sunumlarının ardından günün anısına IGİAD Başkanı Mehmet Hakan Gökdoğan tarafından seminere sponsorluk eden ALB Menkul Değerler Firması Genel Müdürü Tuncay Karahan’a minyatür halı plaketi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.