Cübbeli Ahmet Hoca İfade Verdi

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ifade verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 01:03
Cübbeli Ahmet Hoca İfade Verdi
 
İsmailağa Cemaati’nin önemli isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, uygunsuz görüntülerinin pazarlanmaya çalışıldığını söyleyerek yapanların yakalanmasını istedi. Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Ahmet Mahmut Ünlü şikayetiyle ilgili ifade verdi.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne akşam saatlerinde koruması ile birlikte gelen Ahmet Mahmut Ünlü, şikayetiyle ilgili ifade verdi. Gasp Büro Amirliği'nde yaklaşık 2 saat kalan Ahmet Mahmut Ünlü’nün, görüntüleri çeken kişilerin bunları bazı televizyon kanallarına para karşılığı satmaya çalıştığını polise anlattığı belirtildi.

Yetkililer Ahmet Mahmut Ünlü’nün daha önceki şikayeti üzerine iki kişinin gözaltına alınıp bilgisayarlarında inceleme yapıldığını belirttiler. İnceleme sonucu bilgisayarlarından bu görüntülerin silindiği ortaya çıktı. Bu kişiler serbest bırakıldı. Polis şimdi bu görüntülerin ilk kaynağına ulaşmak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum