Cuma Günü Elektrikler Yok!

Keçiborlu İlçesine bağlı İncesu Köyünde yapılacak Çölovası-Keçiborlu arası 154 kv Enerji İletim Hattında yapılacak tesis yenileme çalışmaları için, enerji kesintisi oluşacak.

Yayınlanma:
Cuma Günü Elektrikler Yok!

Şirketin açıklamasında “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile TMT ETİSAN 14 ORTAK GİRİŞİMİ tarafından Çölovası-Keçiborlu arası 154 kv Enerji İletim Hattında yapılacak tesis yenileme çalışmaları için, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda 29 Ağustos 2014 Cuma günü 09:15 ile 18:00 saatleri arasında, İncesu Enerji Nakil Hattında yapılacak enerji kesintisinden; İncesu Köyü, İncesu Sulama, İncesu içme suyu, TRT vericisi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.