Cuma Namazı Öncesi Caminin Elektriğini Kestiler

Cuma Namazı Öncesi Caminin Elektriğini Kestiler

Yayınlanma:
Cuma Namazı Öncesi Caminin Elektriğini Kestiler

Akdeniz Gazetesi'nin Haberi

Devletin TEDAŞ kurumu üzerinden vatandaşına sunduğu hizmetin özelleştirilmesinden sonra iyi olacak derken daha kötü bir tablo ile karşılaşıldı.

Antalya, Isparta ve Burdur elektrik dağıtım hizmetlerinin üstlenen CLK Elektrik, borcunu geciktirenleri cami, okul veya başka bir hizmet alanı demeden affetmiyor. Elektrik hizmetlerinde sosyal devlet olgusunu ortadan kaldıran CLK, şimdi de bir caminin elektriklerini kesti.

CLK Elektrik uzmanlan, Gelendost'a bağlı 220 nüfuslu Akdağ Köyü'ndeki cami vatandaşına sunduğu hizmetin özelleştirilmesinden sonra iyi olacak derken daha kötü bir tablo ile karşılaşıldı. Antalya, Isparta ve Burdur elektrik dağıtım hizmetlerinin üstlenen CLK Elektrik, borcunu geciktirenleri cami, okul veya başka bir hizmet alanı demeden affetmiyor. Elektrik hizmetlerinde sosyal devlet olgusunu ortadan kaldıran CLK, şimdi de bir caminin elektriklerini kesti.

CLK Elektrik uzmanlan, Gelendost'a bağlı 220 nüfuslu Akdağ Köyü'ndeki caminin elektrik ücretinin verilen süre içerisinde ödenmediği gerekçesiyle dün köye geldi. Köyün tek camisi olan Akdağ Köyü Camii'nin elektrikleri cemaatin yoğun olduğu Cuma Namazı'ndan 45 dakika önce CLK uzmanlan tarafından kesildi .

Akdağ Köyü Muhtan Halil Şahin, elektriği kesmeye gelen yetkilileri uyarmalanna rağmen kesim işlemini gerçekleştirdiklerini söyledi. Camilerin elektrik faturalannm Müftülükler tarafından ödendiğini belirten Muhtar Şahin, cuma namazı öncesinden hemen ilçe Müftülüğüne gittim. Orada kontrol ettik cari dönem borçlan ödenmiş. Herhangi bir borç bulunmuyor. CLK'nın sisteminde görüken borcun camiye takılan klima sayajından kaynaklandığını tespit ettik. Klimadan kaynaklanan sayajın borcu ödenmemiş. Ancak CLK caminin tüm elektriğini kesiyor. Cuma Namazı öncesinde yapılan uygulama yanlıştır. Caminin borcu olmamasına rağmen elek-triğimiz kesiliyor, ilgili yerlere şikayet edeceğiz" diye tepkisini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum