Cumhur İttifakı Faaliyet Raporuna Yansıyacak Mı?

Cumhur İttifakı Faaliyet Raporuna Yansıyacak Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2018 09:10
Cumhur İttifakı Faaliyet Raporuna Yansıyacak Mı?

Önceki yıllarda AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri arasında büyük tartışmalara sebep olan Isparta Beleidyesi Faaliyet Raporu bugün görüşülecek. Görüşmelerde AK Parti’nin nasıl bir tavır alacağı merak konusu olurken, Cumhur İttifakı’nın bu görüşmelere de yansıyacağı tahmin ediliyor.

Isparta Belediyesi Faaliyet Raporu bugün yapılacak meclis toplantısında görüşülecek. Önceki yıllarda yapılan faaliyet raporu görüşmeleri AK Parti ile MHP’li meclis üyeleri arasında yoğun tartışmaların yaşanmasına neden oluyordu. 2017 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Referandumunda iki partinin beraber hareket etmesi AK Partili meclis üyelerinin de faaliyet raporuna itiraz etmeden onay vermesine neden olmuştu. bugün yapılacak 2017 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde AK Partili meclis üyelerinin nasıl tavır alacakları merak ediliyor.

29 müdürlük ve belediye şirketlerinin bir yıllık faaliyetlerinin açıklanacağı, faaliyet raporuna AK Partili Meclis üyelerinin Cumhur ittifakı nedeniyle bu yılda olumlu yönde oy verebilecekleri belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum