Cumhur İttifakı Ruhu Çağrısı

MHP’li Çapraz’dan AK Parti’ye Cumhur İttifakı Ruhu Çağrısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 17:00
Cumhur İttifakı Ruhu Çağrısı

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti ile MHP arasında genelde devam eden Cumhur İttifakı’nda, yerelde bir dizi sorunlar yaşandığını ifade ederek, iktidarın yerel tutumunu eleştirdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, iktidarın Isparta’daki yerel kurmaylarını ittifaka uygun davranmaya davet ederek, “Bu milli birlik platformunun devam ettiği yerde son zamanlarda AK Parti'nin İl Başkanlığı’ndan Merkez İlçeye ve Milletvekillerine kadar farklı farklı açıklamalarla karşı karşıya kaldık. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu ülke menfaatleri doğrultusunda ülkenin geleceği açısından bir birliktelik sergileyip bu seçimlere Cumhur İttifakıyla girmeyi öngördüler. Cumhur İttifakının içeriğine, birlikteliğine ve anlamına zarar verecek açıklamalardan kaçındılar” dedi.

BİZİM DE SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR!
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nden sonra AK Parti kanadından özellikle MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a yönelik eleştiriler MHP Merkez ilçe yönetimini rahatsız etti. MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, iktidar yönetimini ve milletvekillerini Cumhur İttifakına uygun davranmaya davet ederek, "Cumhur ittifakı içinde bulunan partilerin aynı masada Isparta menfaatleri noktasında birleşmesinde fayda vardır. Yoksa bizim de söyleyecek çok sözümüz var" dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, AK Parti kanadından son dönemde, özellikle kötü koku sorunu üzerinden belediyeye yönelik gelen eleştirilerin ardından basın toplantısı düzenlendi.
Başkan Çapraz, yaptığı açıklamada genelde sürdürülen Cumhur İttifakı’nın, Isparta yerelinde de devam ettirilmesi gerektiğini ve yerel iktidar kurmaylarının ittifak ruhuna zara verecek açıklamalardan uzak durmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.