Cumhur İttifakı Var Diyorlar Kendi Ayaklarına Sıkıyorlar

Cumhur İttifakı Var Diyorlar Kendi Ayaklarına Sıkıyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2019 13:54
Cumhur İttifakı Var Diyorlar Kendi Ayaklarına Sıkıyorlar

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın haricinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin belediye başkan adaylarının da fotoğraflarının yer aldığı bilboardların yırtılmasını ‘Vandallık’ olarak nitelendirdi. Tandoğan “Cumhur ittifakı var. Kendi ayaklarına sıkıyorlar” dedi. Tandoğan açıklamasında şunlara yer verdi;

“Hukukun vermişi olduğu kararla ,mahkeme kararıyla açık hava reklamları işi Belediyeye geçti. Bu konuda boynumuz kıldan ince. Ama değişim gününe daha bir iki gün varken, Gökmen Beyin, Şükrü Şükrü Bey’in Sayın Cumhurbaşkanımızın resimlerini parçalamışlar. Bunu yapan diyelim ki kendi bilmez işgüzar kimseler. Ama o kadar ilginçtir ki Yusuf Ziya Günaydın’ın reklamlarına el sürülmemiş. Bugün Isparta’nın demokrasi adına daha büyük adımlar atacağı, insanların birbirine daha saygılı olacağını düşündüğümüz bir dönemde bu yapılanı yakıştıramıyorum.Böyle bir şeyi Ispartalı olarak yakıştıramıyorum. Güvenlik açısından kameralı bir dönemde yaşıyoruz. Bunun için illa bir suç duyurusunda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum. Eğer demokrasi, hukuk işliyorsa valilikten emniyete kadar görev yerine getirilecektir. Bunu Isparta’ya, seçmene yapılan saygısızlık olarak nitelendiriyoruz. Yapılan Vandallıktır. Koltuk hırsı, makam hırsı bitsin artık. Isparta demokrasiye bürünsün istiyoruz. Bizler tüm partilerin il başkanları Isparta’da bir ortamda oturup çay kahve içmek Isparta’yı konuşmak istiyoruz. Seçim gelip geçer. Bu şehirde biz yine yüzyüze bakacağız. Bu yapılan holiganlık, kesinlikle doğru bulmuyoruz. Mutlaka sorumluların bulunup cezalandırılacağını düşünüyorum.Bunu yapanların Ziya Beyin taraftarları olduğunu düşünüyorum Cumhur ittifakı var diyorlar, Cumhurbaşkanımızın, Şükrü Beyin bilboardları yırtılıyor. İttifak diyorlar kendi akyalarına sıkıyorlar. Kağıttan tabeladan ne istediniz. Biz demokrasi hukuk istiyoruz adaletin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz”


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.