Cumhur İttifakı’na Nifak Sokamayacaksınız!

Cumhur İttifakı’na Nifak Sokamayacaksınız!

Yayınlanma:
Cumhur İttifakı’na Nifak Sokamayacaksınız!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Cumhur İttifakı içine nifak sokmaya çalışan güçler olduğunu ileri sürdü. Zabun, Cumhur İttifakı’nın seçime dayalı bir ittifak olmadığının altını çizerek “Çünkü bizim birlikteliğimiz milletimizin birlikteliğidir ve sadece yerel seçimlerle sınırlı değildir” ifadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta İl Başkanı Osman Zabun, “Her ne kadar Isparta da farklı adaylarla seçime girmiş olsak da, seçim çalışmalarımızı bu anlayış ve hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

Zabun, “31 Mart 2019 tarihinde ülkemiz ve şehirlerimiz için son derece önemli bir seçime giriyoruz. Özellikle son dönemde Milli duruş ve Milli şuur taşıyan tüm siyasi kadrolarla, Ak Parti olarak, başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kadrolarımızla birlikte yürüyoruz. Bunun en bariz göstergesi olarak da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel merkezimizin ve bu Milli duruş ve şuurun en önemli paydaşlarından olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının, ülkemizin geleceğine odaklanarak, ülke menfaatlerini, parti menfaatlerinden çok üstte tutan anlayış eylem ve duruşları tüm kamuoyunun malumudur. Gerçekten de bu birlikteliği milletimiz ile birlikte son derece yüksek bir anlayışla desteklemekteyiz. Tüm kamuoyunun önünde cereyan eden tavır ve mesajlarda göstermektedir ki; aynı hassasiyeti, hem Ak Parti Kadroları hem Milliyetçi Hareket Partisi kadroları en üst düzeyde ortaya koymaktadır. Her ne kadar Isparta da farklı adaylarla seçime girmiş olsak da, seçim çalışmalarımızı bu anlayış ve hassasiyetle sürdürüyoruz. Ak Parti Isparta kadroları olarak bu hassasiyeti muhafaza etmekle birlikte aynı hassasiyeti Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarının da göstermiş olması bizim için son derece kıymetli ve anlamlıdır. Başından sonuna kadar hem Ak Parti Kadroları olarak bizlerin hem de Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının bu yüksek sorumlulukla hareket edeceğimize dair inancımız ve kararlılığımız son derece yüksektir. Çünkü bizim birlikteliğimiz milletimizin birlikteliğidir ve sadece yerel seçimlerle sınırlı değildir.” İfadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKINA GÖLGE DÜŞÜRMEYECEĞİZ
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Hal böyle iken bir kısım yerel medya organlarınca habercilik anlayışının çok altında bir tavırla söylediğimiz sözün hiçbir yerinde Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili ve Milliyetçi Hareket Partisinin adayları ile ilgili bir tek olumsuz cümle olmamasına rağmen; sözde haber manşetlerine kastımızın tam tersine cümle yazmak suretiyle fitne ve nifak tohumları sokmaya çalışanların hangi amaca hizmet ettiklerini kamuoyumuz açık ve aleni biçimde farkındadır. Haber manşetinin altına bakılırsa, zaten kastımızın, tamamen, Sayın Bahçeli’nin deyimi ile; kendisini Cumhur ittifakının karşısında konumlandıran; ülkemizin doğusunda terörün sözcülüğünü üstlenenlerle, batısında başka temsilcilerle bir araya gelen adını ne koyarlarsa koysunlar zillet ittifakına müteallik bulunduğu aşikardır. Bu güne kadar Cumhur ittifakı bizler için son derece önemli olmuş bundan sonrada önemini korumaya devam edecektir. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi ile yarışa girdiğimiz yerlerde seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz. Ancak siyaset tarzımız asla ve asla Cumhur ittifakına gölge düşürmeyeceği gibi bu yarış aramızdaki ittifak ruhunu daha da güçlü kılacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum