Cumhur İttifakında Personel Krizi Mi?

Cumhur İttifakında Personel Krizi Mi?... MHP Grubu Salonu Terk Etti...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2019 09:18
Cumhur İttifakında Personel Krizi Mi?

Belediye Meclisinde, belediyede görev yerleri değiştirilen personel sebebiyle Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ile MHP arasında tartışma yaşandı. MHP grubu toplantıyı terk ederken, Grup Sözcüsü Akagündüz ve İl Başkanı Bayram’dan açıklama gelmişti.

Belediye Meclisinde, belediyede görev yerleri değiştirilen personel sebebiyle Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ile MHP arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma uzayınca MHP Grubu salonu terk etti.

Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ilk toplantısında söz alan MHP Grup Sözcüsü Hasan Hüseyin Akagündüz, belediyedeki görev değişiklikleri ve işe son vermelerle ilgili konuştu. Akagündüz, her yeni gelen yönetimin kendi kadrosunu kuracağını ifade ederek, işe son vermelerde mağduriyet oluşturulmaması gerektiğini belirtti.

Akagündüz, "Ben devlette 25 yıl çalıştım. Devlette çok şey öğrendim. Devlet bana oturmayı, kalkmayı, konuşmayı bile öğretti. Özellikle yönetici ataması konusunda ciddi eğitimler gördüm. Bize öğretilen birinci kural şuydu; bir yere yönetici olarak atandıysanız önce sekreterinizi, sonra şoförünüzü değiştirin diye talimat verilirdi. Bu atandığınız yere göre değişir.

Sayın başkanın da bazı tasarruflarını görüyorum. Ben de belediye başkanı olsam bazı tasarrufları ben de yapardım. Yönetime kim gelirse geldin kendi yönetim kadrosunu oluşturmak adına tabiiki bir takım tasarrufları kullanacak. Ancak görevde yer değiştirme ve işine son verme konularında mağdur edilmeden bu işin yapıldığını görürsek çok daha mutlu olacağımızı size iletmek isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.