Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Buluşmada Isparta'yı Cingöz Temsil Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Buluşmada Isparta'yı Cingöz Temsil Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2017 15:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katıldığı Buluşmada Isparta'yı Cingöz Temsil Etti

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Kadın ve Demokrasi Buluşması” 5 Mart Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. “Evet! Kadın Varsa Demokrasi Var” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı. Tüm Türkiye’den binlerce kadının buluştuğu etkinliğe Isparta’dan MÜSİAD Kadın Çalışma grubu ve KADEM üyesi Müjgan Cingöz katıldı. Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşu da destek verdi.

Etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim kadınlarımızın haklarını, hukuklarını korumak için dışarıdan model almaya, tercüme yapmaya, kopya çekmeye ihtiyacımız yoktur. Medeniyetimizde ve kültürümüzde kadın haklarını istediğimiz istikamette geliştirmeye yönelik felsefi ve fiili her türlü örnek mevcuttur. Birileri ısrarla, sadece kadına yönelik şiddeti ve bu doğrultuda yorumladıkları birtakım ifadeleri, örnekleri öne çıkarıyorlar. Kadına şiddet elbette bir insanlık suçudur” dedi.

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte KADEM üyeleri aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafta Müjgan Cingöz de yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.