Cumhurbaşkanı Tarafsızlığını Yitirmiştir

CHP Milletvekili Aday Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin gençlik kolları ile bir araya geldi. Dinçtürk, gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2015 13:24
Cumhurbaşkanı Tarafsızlığını Yitirmiştir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili A. Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin gençlik kolları ile kahvaltıda buluştu. Dinçtürk burada gündeme dair de değerlendirmelerde bulundu.

Dinçtürk, “8 Haziran ya aydınlık günlerin başlangıcı olacak ya da karanlığın, faşizmin devamı. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri Türkiye açısından son derece önemlidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 400 milletvekili söylemlerine de değinen Dinçtürk, “400 milletvekilini kim ne için istiyor? Bu soruya verilecek cevap çok önemli. Cumhurbaşkanı tarafsızlığını yitirmiştir” ifadelerini kullandı.
İsa Önder Dinçtürk, “Genç varsa örgüt vardır. Genç varsa umut vardır. O nedenle partimiz gençlere büyük önem vermektedir. Onlar gerçekten büyük özverilerle çalışmalar yürütüyor. Ne zaman nerede olmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. 7 Haziran’da gençlerimizle birlikte önemli bir zafere imza atacağız” dedi.



Ön seçim sürecinde parti üyelerine de mesaj veren Dinçtürk, “Örgüt bilinciyle hareket etmelerini isterim. Biz 90 yıllık bir partiyiz. Seçim lobisi değiliz. Örgütü taşıyabilecek, örgütün sorunlarını bilen insanlarla yola çıkmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum