Cumhurbaşkanına Hakaretten İlk İşlem Yapıldı

Cumhurbaşkanına Hakaretten İlk İşlem Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2016 17:15
Cumhurbaşkanına Hakaretten İlk İşlem Yapıldı

Isparta Valiliğinin genelgesinin ardından tartışma konusu olan Cumhurbaşkanına hakaret edenlere adli işlem yapılması konusunda emniyet ilk göz altını yaparak Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddia edilen şahsı adli makamlara sevk etti.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada, "İnternet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinde Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesi ile adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında verilen arama kararına istinaden şahsın ikametinde ve işyerinde bulunan bilgisayarlar, cep telefonu ve tablet bilgisayarları muhafaza altına alınarak birer kopyasının çıkartılması istenilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Isparta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlileri ile birlikte şüpheli H.K. isimli şahsın ikametinde bulunan 1 adet bilgisayar, işyerinde bulunan 1 adet laptop bilgisayar ve 1 adet cep telefonu muhafaza altına alınmış, söz konusu cihazların imajları incelemeye tabi tutulmak üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze teslim edilmiştir.

Soruşturma kapsamında şüpheli H.K. isimli şahsın konu ile ilgili beyanı alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum