Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Müsiad’a Ziyaret

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, MÜSİAD Isparta Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2014 17:09
Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Müsiad’a Ziyaret

Geçtiğimiz ay Isparta Müsiad Şubesi Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ve beraberindeki heyet Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i ziyaret etmişti. Cumhuriyet Başsavcısı Çokdinç’de bu ziyarete karşılık iade-i ziyarette bulundu.

Isparta MÜSİAD Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’e iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisine görevinde tekrar başarılar diledi.
Ziyarette genel gündemi de değerlendiren Isparta MÜSİAD Şube Başkanı Özkutlu, kısa süre önce yapılan HSYK seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Özkutlu, ‘yargı ile ilgili sorunlara her zaman duyarlı olduklarını ve destek olacaklarını belirtti. Bağımsız bir yargının Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Özkutlu duyarlılığımız ve desteğimiz bağımsız yargı içindir’ dedi.

Özkutlu ‘bir ülkeye yatırım için ekonomik verilerden öte hukuki özelliklerinde yatırımcılar tarafından dikkate alındığı muhakkaktır. Hukukun adil ve hızlı karar veremediği ülkelerde yatırımcılar tarafından yatırım yapmakta tereddütler oluştuğunu gözlemliyoruz. Bu vesile ile adil ve hızlı işleyen hukuk düzeni gerek iş insanları, gerekse o ülkede yaşayan vatandaşları doğrudan ilgilendirmektedir. Beklentimiz ise adil ve hızlı işleyen hukuk düzenin kadim ülkemizde tesisi ve devamlığının sağlanmasıdır’ dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’te sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini belirterek göreve başlamasından sonra nezaket ziyaretinde bulunan Isparta MÜSİAD şubesine iade-i ziyarette bulunduğunu ifade ederek, ilgi, alaka ve nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum