Cumhuriyet Caddesi Asfaltlandı

Havaların asfalta elvermemesi nedeniyle bir süre geciken asfalt çalışmaları hafta sonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2012 15:21
Cumhuriyet Caddesi Asfaltlandı

Havaların asfalta elvermemesi nedeniyle bir süre geciken asfalt çalışmaları hafta sonunda yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte özellikle Fevzi Paşa İlköğretim Okulu önünden Hacılar Çeşmesi’ne giden Cumhuriyet Caddesi’nin devamında bulunan esnafta yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte rahat bir nefes alarak, Başkan Günaydın’a gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bilindiği gibi geçen günlerde ITKM’nin altyapı bağlantısının gerçekleştirilmesi için yolda geniş kapsamlı bir çalışma başlatılmış ve yoldaki altyapı ile ITKM arasındaki kod farkından dolayı yolda yaklaşık 8 metre derinliğe inilerek kanalizasyon ve diğer şebeke çalışmaları yapılmıştı.

Eski yerleşim yerlerinden birisi olması ve trafik yoğunluğu da yüksek olan bu caddenin alt yapı sorununu çözmeye de bu güne kadar kimse cesaret edememişti. Ancak Başkan Günaydın Cumhuriyet Caddesi’nde bu çalışmanın mutlaka yapılması gerektiğine inanarak birkaç yıl sonra başlayacak olan soruna şimdiden neşter vurmuş ve kanalizasyon hattının ITKM’ye bağlanmasını sağlamıştı. Bu çalışmanın bitmesinin ardından caddede asfalt çalışması başlatıldı.

Hafta sonunda havaların normal seyretmesini fırsat bilen Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de yoldaki asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Fen İşleri Müdürü Erol Çimen şunları söyledi: “Bu caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin altyapı, pissu ve yağmur suyu ile ilgili bir çalışma gerçekleştirdi. Bu caddemizden daha doğalgaz hattımız geçecek, kış ayları olması dolayısıyla buradaki alt yapı çalışmaları tamamlanmadı. Bundan dolayı Fen İşleri Müdürlüğü olarak Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla caddemize geçici asfalt yapıyoruz. Buradaki kalıcı ve dayanıklı asfaltımızı Nisan veya Mayıs aylarında yağmur suyu kanalları ve diğer altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yapacağız.”  dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum