Cumhuriyet (Gazi) İlkokulu Türkiye Birincisi Çıkardı

Isparta’nın en eski okullarından biri olan Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yunus Emre Yol özel bir kurumun deneme sınavında Türkiye birincisi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2013 10:47
Cumhuriyet (Gazi) İlkokulu Türkiye Birincisi Çıkardı

Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yunus Emre Yol, özel bir kurumun deneme sınavında büyük bir başarıya imza attı. Deneme sınavında Türkiye birincisi olan Yunus Emre Yol, hem ailesine, hem okuluna hem de Isparta’ya büyük bir gurur yaşattı.

Yusus Emre Yol’un öğretmeni Fehmi Yüksel, öğrencisinin başarılı bir çizgide olduğunu kaydederek “Yunus, her açıdan çok başarılı bir çocuktur. Onunla gurur duyuyorum. Aldığı birincilik ödülü ile kendini ispatlamış bir çocuktur. Çocuklar inandıktan sonra her şeyi yapar. İnanmak temel koşuldur. Biz ve öğrencilerimiz inançlıyız daha çok başarı elde edeceğiz” dedi.

Yunus Emre Yol’un annesi Şehriban Yol ise “Oğlumla gurur duyuyorum. Sadece dersleri açısından değil, yaşantısında da başarılı ve azimli bir çocuk. Onunla ne kadar gurur duysak azdır. O ailesinin göğsünü kabarttı. Yolu ve bahtı açık olur inşallah. Okuluna, öğretmenlerine de sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Isparta’nın en eski okullarından olan Eski Gazi İlkokulu, şimdi Cumhuriyet İlkokulu olarak eğitim veriyor. Eğitimdeki 4+4+4 sistemine de farklı binası olduğu için Isparta’nın en uygun okullarından olan Cumhuriyet İlkokulu şimdi öğrencisi Yunus Emre Yol’un başarısıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum