Cumhuriyeti Zirvede Kutladılar

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Cumhuriyetin 89. yılını Davraz Dağı Zirvesinde kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2012 09:50
Cumhuriyeti Zirvede Kutladılar

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Cumhuriyetin 89. yılını Davraz Dağı Zirvesinde kutladı.



ETUDOSD'dan yapılan açıklamada "Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları ETUDOSD derneğimizin 2012 yılı faaliyet programında yer alan cumhuriyetimizin kuruluşunun 89 .yılı münasebetiyle Davraz dağı 2637 m de Atamızı anma proğramı Aydın, Ankara, Isparta ve Eğirdir'den katılan 16 sporcularımızla birlikte gerçekleştirildi.



28.10.2012 tarihinde davraz dağı 1900 m de kurulan kampla başlayarak 29.10.2012 tarihinde sabah saat 07.00 yaklaşık 2,5 saatlik tırmanış neticesinde hava şartının iyi olması dolayısıyla 09.30 da zirveye ulaşıldı.



Zirvede Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için 1 dk saygı duruşu ardından İstiklal marşının okunmasıyla devam etti.

Eşsiz zirve manzarısı tüm doğa sever sporcularımız ile birlikte fotoğraf çekiminin ardından kamp alanına 1,5 saatlik iniş neticesinde Eğirdir liman içerisinde bulunan Dernek binamızda katılan sporcularımız memleketlerine uğurlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü bizlerle zirvede paylaşan sporcularımıza sonsuz teşekkür ederiz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.