Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü Kutlu Olsun

Isparta Valisi Memduh Oğuz, ''İnanıyoruz ki, bugün kalkınma yolunda, medeniyet yolunda azimle yürüyen büyük milletimizin istikbali daha da iyi olacaktır'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2011 17:40
Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü Kutlu Olsun

Vali Oğuz, Cumhuriyet'in ilanının 88. yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefe kararlılıkla ilerleyen ve milletler camiasında en saygın konumu elde eden Türk milletinin, Cumhuriyet'in değerini çok iyi bildiğini kaydetti.

Millet iradesinin en üst yönetim değeri olduğu ve yaşama tarzı olarak vazgeçilmez bir biçimde benimsendiğini belirten Oğuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''İnanıyoruz ki, bugün kalkınma yolunda, medeniyet yolunda azimle yürüyen büyük milletimizin istikbali daha da iyi olacaktır. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 88. yıldönümü aziz milletimize kutlu olsun.'

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.