Çünür Mahallesine Yeni Eczane Açıldı

Çünür Mahallesine yeni eczane açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2015 11:21
Çünür Mahallesine Yeni Eczane Açıldı

Isparta'da hizmet kervanına bir yenisi daha eklendi. Akdeniz Eczanesi, Çünür mahallesinde açılarak Ispartalıların hizmetine girdi.

Isparta'da eczacılık sektörüne yeni bir isim daha katıldı. Akdeniz Eczanesi, açılış töreniyle Ispartalılara hizmet vermeye başladı. Çünür Mahallesindeki Akdeniz Eczanesinin açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi dua edildi. Ardından işletmenin kurdelesi Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı tarafından kesildi. Açılış sonrasında davetliler iş yerini gezerek Eczacı Ferhat Çalık'ı tebrik ettiler.

Çünür Mahallesinde açılan Akdeniz Eczanesinin sahibi Ferhat Çalık, Isparta halkına en iyi şekilde eczane hizmeti vereceklerini söyledi.

Eczacı Ferhat Çalık, ayrıca Çünür Mahallesinin önemli bir eksikliğini giderdiklerini belirterek, “Akdeniz Eczanesi olarak Çünür Mahallesi sakinlerinin ihtiyaç duyduğu önemli bir eksikliği eczanemizin hizmete açılmasıyla gidermiş olmaktan mutluyuz. Mahalle sakinlerine her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Açılışımıza katılan ve ilgi gösteren tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Ispartamız ve Çünür Mahallemize hayırlı olsun” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.