Çünür Tozdan ve Çamurdan Kurtarılıyor

Çünür Tozdan ve Çamurdan Kurtarılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2017 13:06
Çünür Tozdan ve Çamurdan Kurtarılıyor

Isparta’nın yeni yerleşim merkezi olan Çünür Yenişehir’de asfalt çalışmaları başladı. 6 sokakta çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; hem asfalt hem kaldırım hem de yeşillendirme çalışmaları yapıyor. Başkan Günaydın, Çünür yenişehirde inşaat çalışmaları devam ettiği için her sokakta çalışma yapamadıklarını söyledi.

 

Isparta’nın yeni yerleşim merkezlerinden olan Çünür yenişehirde Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya başladı. Çünür TOKİ konutları önünde 6 sokakta çalışma başlatan ekipler hem dayanıklı asfalt hem kaldırım hem de yeşillendirme çalışmaları yapıyorlar.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, mahalle kurulurken doğalgazdan yağmur suyuna, telekomdan kanalizasyon hattına kadar tüm altyapı çalışmalarının mahalle kurulmadan önce yapıldığına dikkat çekerek, “6 caddemizi tamamen ele alarak tamamlıyoruz. Burada oturan vatandaşlarımızı tozdan kurtarıyoruz. Çünür yenişehirde yüzde 50’lilik doluluk orantısı var. Bizim çalışma yapmamız için doluluğun fazla olması lazım. Çünkü biz asfalt yaptıktan sonra inşaat çalışması yapılırsa asfaltı tekrar kazmak ve kesmek zorunda kalıyoruz. Bu da ciddi bir milli kayıp. Bu masraf milletin masrafı. Yeni Çünür’de de çalışmalar yapacağız ama orada bazı bağlantılar eksik. En kısa zamanda o tarafa da geçeceğiz. Bağlantılar tamamlanana kadar o bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmak için geçici asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. Halkımızdan biraz daha sabır diliyorum” dedi.

** “ARTIK 3 MAHALLE ŞEKLİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, herkesin belediyeden hizmet beklediğini belirterek herkese hizmet götürebilmek için daha önce mahalle mahalle yapılan çalışmaların artırılacağını kaydetti. Başkan Günaydın, “Şehrimizde Doğancı, Yenice, Sülübey ve Yayla mahallemizde çalışma yapıyoruz. Her yerde gece ve gündüz şantiyelerimiz var. Her taraf bizden hizmet bekliyor bizde her tarafa yetişmek istiyoruz. Bunları yaparken bir mahalleye girdiğimizde orayı tamamen yapmadan oradan çıkmıyoruz. Bundan sonra 3 mahalle şeklinde çalışma yapacağız. Bunu yapacak bir belediye gücümüzün olduğuna inanıyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum