Cüppeli Hoca'nın Telefonuna ByLock'u Bakın Kim Yüklemiş?

Cüppeli Hoca'nın Telefonuna ByLock'u Bakın Kim Yüklemiş?

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2017 12:12
Cüppeli Hoca'nın Telefonuna ByLock'u Bakın Kim Yüklemiş?

Karagümrük Çetesi soruşturmasından 2011 yılında tutuklanan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü o dönem savunan avukatı Fatih Oğuz’un FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Fatih Oğuz, FETÖ davasından halen tutuklu bulunan Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz'un oğlu.

FETÖ’den tutuklanan eski Isparta Valisi Memduh Oğuz’un oğlu olan avukat Fatih Oğuz yurtdışına kaçtı. FETÖ/PDY’nin kendisine kumpas kurduğu soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Ahmet Mahmut Ünlü, Oğuz’un telefonuna ByLock uygulamasını, 15 Temmuz’un kilit ismi Adil Öksüz’ün, “Benimle görüşeceksen bu program üzerinden görüşelim” diyerek yüklediğini Oğuz’un kendisine anlattığını belirtti.
Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Ünlü ayrıca, daha sonra Adil Öksüz olduğunu öğrendiği kişinin kendisini cezaevinde ziyarete geldiğini de ifadesinde anlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum