Dağ Fare Doğurdu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Isparta ziyareti ardından gözler muhalefete çevrildi. Muhalefet temsilcilerinin ortak kanaati ise; “Dağ fare doğurdu” oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 16:47
Dağ Fare Doğurdu

HALKI ALDATIYORLAR
CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Bakan Yıldırım’ın tüm gelişmeler için 2023’ü işaret etmesini ‘Halkı aldatıyorlar’ şeklinde yorumladı. Şenol, Bakan Yıldırım’ın ‘Muhalefetten özür diliyoruz’ göndermesine ise “Siz halktan özür dileyin” cevabını verdi.

KÖTÜNÜN İYİSİ OLDU
MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretinde tek olumlu şeyin fizibilite çalışmalarının başlaması olduğunu dile getirerek, Bakan Yıldırım’ın açıklamalarının çözüme yönelik olmadığını iddia etti. Yalçın, “Bu ziyaret kötünün iyisi olmuştur” dedi.

YATIRIM GÜCÜ YOK
Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, AK Parti hükümetinin yatırım yapacak gücü olmadığını ileri sürerek “Ülkemiz bu durumdayken, Dereboğazı yolunun yatırım planına alınmaması sürpriz olmamıştır” ifadelerini kullandı.

ISPARTA İÇİN DÜŞ KIRIKLIĞI
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner de Bakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretini düş kırıklığı olarak yorumladı. Milletvekili Öner, “Çıkmaz ayın son Çarşambası müjdesi Ispartalılar üzerinde düş kırıklığı etkisi yaratmıştır” dedi.

TURİSTİK BİR GEZİ
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yaptığı değerlendirmede; “Bakan Yıldırım’ın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Ama keşke içi biraz dolu olsaydı. Turistik bir gezinin ötesine geçmemiştir” dedi.

DETAYLAR YARIN AJANS32 GAZETESİ'NDE

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.