Dağcılık Eğitimlerine Devam

Türkiye Dağcılık Federasyonunun III. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda, Eğirdir’in Dağcılık Eğitim Merkezi haline getirilmesi fikrini savunan Alaattin Karaca’ya güven oyu çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 12:13
Dağcılık Eğitimlerine Devam

Türkiye Dağcılık Federasyonunun III. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Federasyondan yapılan açıklamada “Isparta İlini temsilen Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği kulübü ETUDOSD derneği Yönetim kurulu Üyesi Abdurrahman Sinap ‘ın da oy kullandığı genel kurul sonucunda Eğirdir ilçesine Dağcılık eğitimleri merkezi haline getirmek isteyen Alaattin Karaca zorlu geçen seçimden galip ayrıldı.

Yıllardır federasyon başkanlığına devam eden Alattin Karaca ‘nın yönetiminde ETUDOSD derneği Başkanı ve Isparta Dağcılık İl temsilcisi Durmuş Uçgun da yer aldı” şeklinde bilgi verildi.

Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca Eğirdir İlçesinin, gönlünde ayrı bir yer olduğunu, Göllerle ve Dağlarla çevrili Türkiye’nin bir incisi olduğunu ve Dağcılık sporunun yapılabileceği ender yerlerden biri olduğunu kaydetti.
Karaca, halkın dağcılık sporuna bakışının sıcak olduğunu ifade ederek önceki yıllarda olduğu gibi yine Federasyonun Eğitimlerinin Eğirdir’de devam edeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.