Dağda Kaybolan 6 Kişiyi Jandarma Buldu

Dağda Kaybolan 6 Kişiyi Jandarma Buldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2018 17:24
Dağda Kaybolan 6 Kişiyi Jandarma Buldu

Isparta Jandarma Komutanlığı tarafından dağda kaybolan 6 kişi kurulan ekip tarafından bulundu. 

Sütçüler’de bir mermer ocağından numune almak için giden S.Y isimli nişanlısından haber alamayan S.K. isimli şahıs 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. 

Nişanlısının Sütçüler’de bir mermer ocağından numune almak için gittiğini kendisinden haber alamadığını belirten S.K isimli şahıs 4 arkadaşıyla birlikte aynı bölgeye nişanlısını aramaya gitti. 

Hacıaliler köye mevkiinde nişanlısına ait arabayı bulan  S.K ve 4 arkadaşı S.Y’yi aracın başında bulamayınca kendi imkanlarıyla aramaya devam ettiler. S.Y’yi bulamayan 5 kişi havanın kararmasıyla gittikleri bölgede kayboldu. 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım isteyen 5 şahsın telefon sinyalinden yerleri tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından bölgede yapılan aramada kaybolan S.K., F.A., H.A.B., T.G. ve M.D. isimli (5) şahıs Hacıaliler köyü ile Şanlıyayla arasında kalan bölgede saat 02.20’de bulundu. Ancak S.Y. ise bulunamadı.

S.Y isimli şahsın bulunmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruldu. 1 Subay, 1 Astsubay, 2 Uzman Erbaş, 5 er, 1 öz takip köpeği ve 1 drone ile AFAD Müdürlüğünden katılan 4 görevli personelden oluşan ekip kaybolan S.Y’yi sabaha karşı saat 07.25 sıralarında Sütçüler Hacıaliler köyü Şanlıyayla mevkiinde sağ olarak buldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.