Dağda Mahsur Kalan Görevlileri AFAD Kurtardı

Dağda Mahsur Kalan Görevlileri AFAD Kurtardı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2020 11:24
Dağda Mahsur Kalan Görevlileri AFAD Kurtardı

Isparta-Afyon sınırında bulunan yel değirmeni ve güneş panellerinin bakımını yapmak üzere dağa çıktıktan sonra kar ve tipinin bastırması üzerine mahsur kalan görevlileri AFAD ekipleri kurtardı.

Yalvaç Sücüllü Köyünden Umut Yılmaz ve arkadaşı 2000 rakımlı tepelerde bulunan yel değirmeni ve güneş panellerinin bakımını yapmak üzere Isparta-Afyon sınırında bulunan dağlara çıktıktan sonra kar ve tipinin bastırması üzerine dağda mahsur kaldı.

112 Acil Çağrı Merkezine 18:40 sularında gelen ihbar üzerine olay bölgesine 4 kişilik AFAD Arama-Kurtarma Ekibi intikal etmiştir. AFAD Ekipleri Amfibik Araç ile, İlçe Jandarma ve Sücüllü Köyü muhtarı ve ekiplerinin kepçelerle bölgeye hareket ederek yaptığı çalışmalar neticesinde mahsur kalan vatandaşlara ulaşıldı. Saat 23:30 civarında mahsur kalan vatandaşlar Sücüllü köyünde ailelerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.