Dağda Mahsur Kaldı Böyle Kurtarıldı

Dağda Mahsur Kaldı Böyle Kurtarıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2019 12:31
Dağda Mahsur Kaldı Böyle Kurtarıldı

Alınan tedbirlere rağmen kötü hava koşullarında araçlarında kış lastiği, zincir, çekme halatı ve takoz gibi avadanlıklar bulunmadan yola çıkan sürücülerin imdadına jandarma koşuyor.

Bu kapsamda Isparta Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik, Asayiş ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri tarafından 29 Aralık günü saat '10.00 sıralarında Eğirdir ilçesi Sarıidris kasabası Kartaltepe bölgesinde av yaptığı esnada kar nedeni ile arazide mahsur kalan ve kayadan kayarak düşmesi sonucu ayağı kırılan M.P. isimli şahıs aynı gün saat 22.2O sıralarında kurtarıldı. 30 Aralık 2018 günü saat ,11.00 sıralarında Davraz kayak merkezi yolunda kar yağışı nedeniyle yoldan çıkararak şarampole giren bir araç kurtarıldı. Yine aynı gün 09.45 sıralarında kendilerine ait araç ile Davraz kayak merkezine çıkmak isteyen Ş.S.A ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı ile yoğun sis ve asfalt yolun buz tutması sebebiyle mahsur kaldı. Vatandaşlar, Jandarma Arama Kurtarma Timi aracı girdiği çukurdan çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.