Daha Başkan Olmadan İcraatlara Başladı

Daha Başkan Olmadan İcraatlara Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2019 15:45
Daha Başkan Olmadan İcraatlara Başladı

İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kırevler Mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan sıkıntıları gündeme getirmiş ve o sıkıntıların 1 Nisan tarihi itibariyle İYİ Belediyecilik anlayışı içerisinde çözüleceğini söylemişti.

Özmen, Gelendost TOKİ konutlarında yaşayan yaklaşık bin 200 Gelendost’lunun Pazar yeri ve ulaşım sorunu yaşadığını belirterek, “Biz göreve gelir gelmez, TOKİ konutlarının olduğu Kırevler Mahallesi’ne semt pazarı kuracağız. Orya günün belirli saatlerinde otobüs servisleri koyacağız. Bunlar çözümü zor işler değil. Derhal göreve gelir gelmez bu çalışmaları başlatacağız” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özmen’in bu açıklamaları AK Parti’li Gelendost Belediyesi’ni harekete geçirdi. Gelendost Belediyesi, TOKİ – Dörtyol güzergahına 08:00 – 17:00 saatleri arasında 12 otobüs seferi koydu.

İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, “Biz öncelikle geç kalmışta olsa bu duyarlılığa teşekkür ediyoruz. Görüyorsunuz, daha belediye başkanı olmadan ilçemizin sorunlarını çözme adına adımlar atıyoruz. Biz söylüyoruz onlar yapıyor. Şimdi 1 Nisan itibariyle verdiğimiz sözleri yapacağımızı da bir kez daha beyan ediyoruz. TOKİ Konutlarının olduğu bölgeye derhal bir semt pazarı kuracağız. Düğün salonu ve sosyal alan projelerimiz var. İnşallah hepsini yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Gelendost İYİ olacak, Gelendostlu İYİ olacak. Gelendost’a hizmet yağdıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum