Daha Güçlü Geliyoruz

Daha Güçlü Geliyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2015 10:55
Daha Güçlü Geliyoruz

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle mitingleri devam ediyor. Milletvekil Adayları Çünür Mahallesi meydanlığında halka buluştu. Coşkulu kalabalığa Sanatçı Başkal tarafından konser verildi.

AK Parti 7 Haziran seçimlerine tüm hızıyla hazırlanıyor. Merkez ve ilçe ziyaretlerinin yanında mahallelerde miting düzenleyen AK Parti, halkla buluşarak destek istiyor.

Çünür Mahallesi'nde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, Yeni Türkiye yolunda daha güçlü iktidar olarak bu seçimden çıkmamız gerekiyor dedi.

Özel; "Bu seçim benim yada diğer adaylarımızın milletvekili olma seçimi değil. Bu seçim ülkemizin geleceği açısından en önemli seçimdir. AK Parti iktidarımızın yaptıkları hizmetler ortadadır. Biz daha iyileri yapmak için tekrar sizlerin karşısındayız. Yeni projelerle ve yeni hizmetlerle daha da güçlü olarak tekrar geliyoruz" dedi.

Milletvekili Adayı Ayşe Usta ise, bayan adaylara seslenerek, mecliste milletvekili bulunan siyasi partilerin arasında tek bayan aday kendisinin olduğunu ifade ederek; "Ben kendimi size emanet ediyorum, İnşallah 7 Haziran'dan sonra da sizleri kendime emanet ediyorum" dedi.

Usta, tüm bayanların sesi olmak için aday olduğunu ve Isparta'ya güveninin tam olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum