Daha İYİ bir Isparta Daha İYİ bir Türkiye

Daha İYİ bir Isparta Daha İYİ bir Türkiye

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 09:57
Daha İYİ bir Isparta  Daha İYİ bir Türkiye

İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Aylin Cesur, “Daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir Isparta için yola çıktık. Huzur, güven, dirlik, düzenlik içinde olan bir Türkiye ve Isparta ideali için kollarımızı sıvadık” dedi. 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Aylin Cesur, Demokrat Gazetesi’ni ziyaret etti. Seçim kampanyası ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Cesur, “Demokrat Gazetesi, Isparta’nın 70 yıllık hafızası. Sorumlu ve objektif yayıncılık anlayışınızı ilgi ve taktirle karşılıyoruz” dedi. 

Meral Akşener’in liderliğini yaptığı İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Aylin Cesur, dün Demokrat Gazetesi’ni ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Isparta’nın sorunları hakkında gazete personeli ile görüş alış verişinde bulundu. 

DEMOKRAT GAZETESİ ISPARTA’NIN HAFIZASIDIR 

Demokrat Gazetesi Genel Müdürü Sami Toksöz, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli, Haber Müdürü Nasuh Özkan ve Gazete personeli tarafından karşılanan Aylin Cesur, “Demokrat Gazetesi Isparta’nın 70 yıllık hafızası, bizim için de çok önemli. Sayın Demirel, Güniz sokakta yerel basını önemseyerek takip ederdi. Her gün ‘getirin bakalım Demokrat neler yazmış’ diye sorardı. Sadece Demokrat değil, tüm yerel basını önemserdi. Bu anlamda biz de Isparta yerel basınını önemsiyoruz. Bizim burada yürüttüğümüz çalışmaları kamuoyuna duyurmak, kamuoyunun sıkıntılarını da siyasetçilere, bürokratlara aktarmak anlamında yürüttüğünüz kamu hizmetinin zorluklarını biliyorum. Basının sorunlarını, sıkıntılarını biliyorum. İnşallah hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğimiz günlere doğru gidiyoruz” dedi. 

HALKIN İLGİSİNDEN MEMNUNUZ

Isparta’da yürüttüğü seçim kampanyası hakkında da bilgiler veren Cesur, “Isparta bizim topraklarımız. Ben geldiğim günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışıyor. Gerek merkezde gerekse ilçe, belde ve köylerde halkımızla kucaklaşıyoruz. Özellikle kadınlarımızın ilgisinden duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim” ifadelerini kullandı. 

SİYASETÇİYE GÜVEN AZALIYOR 

Özellikle kırsaldaki seçmenin siyasetçilere güvenin azaldığını kaydeden Cesur, “Şimdiye kadar siyasetçiler sadece seçim zamanlarında köylerimizi hatırlamış. Yatırım gitmemiş, siyasetçi gidip köylüyle dertleşmemiş. Biz gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Bizi karşılarlarken, sorunlarını anlatırken gözleri parlıyor insanların. Gerçekten etkilenmemek mümkün değil” dedi. 

BU KAYGI HALİ İNSANI HASTA EDER 

Kendisinin doktor olduğunu hatırlatan Cesur, “Halkımız pahalılıktan, yoksulluktan, işsizlikten, belirsizliklerden dertli. Güvensizlik ve huzursuzluk var ve bir doktor olarak söyleyebilirim ki bu uzun süreli kaygı hali, insanları hasta eden bir duygudur. Değişim İYİ'dir. Hayatı yaşamaya değer, mutluluk ve güvenlik dolu hale getirmek gerekiyor. Türkiye'nin meseleleri çözülmeyecek meseleler değil. 15 Temmuz'da iç ve dış karanlık güç odaklarının tezgahladığı hain darbe girişimini, birbirimize kenetlenerek tek vücut olarak bertaraf etmeyi başardık. Bu her türlü takdirin üzerindedir ve farklı görüşlerden olsak bile her türlü sorunların üzerinden birlikte geleceğimizin de en büyük kanıtı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. 

DAHA İYİ EĞİTİM, ADALET, SAĞLIK, DAHA İYİ HERŞEY 

Hedeflerinin daha İYİ bir Türkiye Daha İYİ bir Isparta olduğunu kaydeden Cesur, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in sandığa verdiği önemi anlatarak “Sayın Demirel'le her seçim sabahı sandığa giderken bunun heyecanını paylaşırdık. Dönerken de ‘Türkiye, hür ve serbest seçimlerini yapabilmiştir' derdi. Bunun değerini bugün daha iyi anlıyorum. Bu ülkede herkese demokrasi lazım. Herkese hürriyet lazım. Aynı davaya inananların, aynı gayeyi paylaşanların, kader birliği yapanların, cumhuriyetçi, milliyetçi demokratların ve manevi değerlere bağlı olanların birlikte hareket etmeleri zorunlu hale gelmiştir. İstediğimiz daha iyi bir Türkiye, adalet, eğitim, sağlık, hizmet. Daha iyi her şey. Demokrasimizi korumak, beraber olmak ve bu beraberliğimizi ebediyete kadar devam ettirmek mecburiyetindeyiz. ‘Daha iyi bir Türkiye yapalım' diyoruz. Huzur, güven, dirlik, düzenlik içinde olan bir Türkiye. Her şeyin milletin gönlünce olduğu, hatırı sayılır, sözü geçer, kudreti kem gözleri kamaştırır bir Türkiye! Hedefe varacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.